Gevogelte, bij ons met recht een gevleugeld begrip

Ons gevogelte wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, versheid en smaak. Het hele jaar door kan Van Ommeren Vlees u een ruim assortiment gevogelte leveren. Ons standaard assortiment omvat alle denkbare delen van kip en kalkoen, het wat exclusievere (Franse) pluimvee en tijdens het wildseizoen natuurlijk de duif, de fazant en de wilde eend. Bovendien kunnen wij op bestelling alle denkbare soorten gevogelte leveren.

Kip/kalkoen

Meerdere malen per week krijgen wij verse Hollandse kip van de hoogste kwaliteit aangeleverd. Dit kunnen wij voor u verpakken zoals u dat wenst; op maat gesneden, naturel, gekruid en/of gegaard. Kalkoen wordt ook regelmatig vers beleverd. Ook voor dit product geldt dat u het precies zo binnen krijgt zoals u dat graag wilt.

Tam gevogelte

Frankrijk is het gevogelteland bij uitstek. De Fransen hebben het mesten van gevogelte geperfectioneerd. Met als resultaat dat wij u kunnen voorzien van de lekkerste eendfilets, maiskippen, parelhoenders en mooie kwartels. Op uw verzoek kunnen wij u ook Bresse gevogelte en Label Rouge producten uit Frankrijk leveren.

Wild gevogelte

Medio september wordt bij Van Ommeren Vlees het wildseizoen geopend. Wij hebben dan weer volop voorraad wildgevogelte. Mooie duivenborsten, malse fazantfilets en smaakvolle gekonfijte wilde eendenpootjes doen het altijd erg goed op de wildkaart. Naast panklare vogels en hun bouten of filets bieden wij ook een ruim assortiment gevogeltepaté’s.

Van Ommeren Vlees

Zonnehorst 9
7207 BT Zutphen
vovlees@vovlees.nl

Telefoon: 0575-566380
Fax: 0575-566771