Varkensvlees: puur natuur

Het lekkerste varkensvlees komt van de kleinschalige veehouderij. Daarom betrekken wij al jaren ons varkensvlees van bedrijven waar kwaliteit voor kwantiteit gaat; bedrijven die gaan voor een eerlijk stukje vlees. De varkens krijgen alle tijd om op het juiste slachtgewicht te komen. Natuurlijk gebeurt dit in een omgeving waar het varken zich op zijn gemak voelt. Na de slacht wordt het beste vlees voor Van Ommeren Vlees geselecteerd. Onze slagers maken er dan heerlijk malse steaks van.

Ons varkensvlees assortiment is zeer uitgebreid. Behalve het hoogwaardige Hollandse varkensvlees bieden wij Frans varkensvlees met het ‘Label Rouge’ keurmerk en ook biologisch varkensvlees behoord tot de mogelijkheden. Al ons varkensvlees is puur natuur, zonder toevoegingen. Wij hebben altijd een ruime hoeveelheid op voorraad, deze wordt meerdere malen per week aangevuld, zodat wij u altijd vers aan kunnen leveren. Behalve “volwassen” varkensvlees bieden wij u ook speenvarkenvlees, dat door de jongere leeftijd supermals en licht van gewicht is.

Varkensvlees kunt u geleverd krijgen zoals u dat wenst. Naturel of gekruid, bulk verpakt of op gewicht geportioneerd en per stuk vacuüm. Onze mensen staan altijd klaar om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Van Ommeren Vlees

Zonnehorst 9
7207 BT Zutphen
vovlees@vovlees.nl

Telefoon: 0575-566380
Fax: 0575-566771