Lamsvlees: licht verteerbaar, lekker mager en veelzijdig toepasbaar

Lamsvlees is voor veel mensen een ware delicatesse. De smaak verschilt met die van ander jong slachtvee en wordt daardoor verrassend lekker gevonden. Hoewel lamsvlees in de Franse en Engelse keuken veel meer wordt gebruikt dan bij ons, is de interesse voor lamsvlees de laatste jaren wel gegroeid. Lamsvlees is licht verteerbaar, niet vet, erg lekker en kent vele toepassingen.

Voor ons standaard assortiment hebben wij gekozen voor Nieuw Zeelands lamsvlees. Doordat deze lammeren in hun natuurlijke omgeving en in alle vrijheid kunnen opgroeien, is het vlees van uitzonderlijke kwaliteit. De constante kwaliteit heeft Nieuw Zeelands lamsvlees te danken aan het feit dat er een vrijwel onbeperkte productie mogelijk is. Bijkomend voordeel hiervan is een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. De methodes en controles voor de productie van lamsvlees in Nieuw Zeeland zijn uiterst streng, waardoor de kwaliteit en houdbaarheid altijd gewaarborgd zijn en dat is voor ons een uiterst belangrijke zaak.

Behalve Nieuw-Zeelands lamsvlees leveren wij ook Hollands lamsvlees uit de Gelderse weiden. Bij het houden van deze lammeren speelt ambachtelijkheid een grote rol. Door het houden van schapen in kleine kuddes is er veel aandacht voor het individuele dier en dat is aan de smaak direct te merken.

Van Ommeren Vlees

Zonnehorst 9
7207 BT Zutphen
vovlees@vovlees.nl

Telefoon: 0575-566380
Fax: 0575-566771